Verkoop

Autobedrijf Vrijhoeven geeft u graag advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe Opel. Wij hebben een divers aanbod staan van gebruikte auto’s, wat regelmatig wordt ververst. Al onze occasions worden afgeleverd met een nieuwe APK-keuring. Tegen een meerprijs ontvangt u ook 3 maanden garantie én een grote onderhoudsbeurt.

Kom gerust eens langs om te kijken naar ons actuele aanbod of voor het maken van een proefrit. Wilt u zeker weten of de auto die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van te voren bellen naar 0416 - 662516. Zo voorkomt u eventueel een onnodige reis en kunnen wij rekening houden met uw komst!

Zoekopdrachten

Staat uw droomauto niet in ons huidige aanbod? Of kunt uw gewenste auto niet vinden op het internet? Geef uw wensen bij ons aan en wij gaan graag voor u op zoek! Via ons landelijke netwerk van occasions bent u zeker van een betrouwbare auto.

Wilt u dat wij voor u op zoek gaan? Mail dan naar info@autobedrijfvrijhoeven.nl. 

Inruilen

Wilt u uw huidige auto inruilen? Wij staan voor u klaar! Bij ons krijgt u altijd een goede inruildeal voor uw auto. Op onze occasion-pagina kunt u aangeven of u uw huidige auto in wilt ruilen door op ‘vraag offerte aan’ te klikken. Wilt u meer weten over het inruilen van uw huidige auto? Neem dan contact met ons op!